Chai latte koeken

De bakker achter bakery from the corner

profielfoto

De bakker achter Bakery from the corner ben ik! Daphne van den Hoek, geboren in Rotterdam in 1978, maar ik woon al heel mijn leven in het mooie Krimpen aan den IJssel.

Oh en de naam van mijn bedrijf komt van mijn achternaam……van den Hoek. Ooit door een collega verzonnen toen ik nog in loondienst werkte en al graag bakte voor mijn collega’s.

Alles waarbij ik creatief bezig kan zijn vind ik sowieso leuk. Dit deed ik vroeger toen ik klein was al. Zat ik uren op mijn kamer te knippen, plakken, Origami, Filigraan, Pergamano, noem het maar op. Ik heb het allemaal gedaan.

Bakken deed ik vroeger ook al bij mijn moeder in de keuken, hoewel het toen de vraag was of ik dat deed om lekker van het deeg te snoepen of echt wilde bakken.

Na jaren als hobby bakker naast mijn baan in loondienst te hebben gebakken ben ik in januari 2024 officieel mijn eigen onderneming gestart. Eindelijk!

Niet alleen van bakken word ik heel blij, maar juist ook van het hele creatieve proces. Bakken is meer dan alleen even een oven aanzetten. Het overleggen met de klant over specifieke wensen, het samenstellen van smaken, kleuren. Ideeën pinnen op Pinterest. Het uitdenken en ontwikkelen van nieuwe producten. Ook daar word ik dus enorm blij van.

Mijn twee dochters staan als cheerleaders langs de kant en vinden alles wat mama maakt mooi en komen vaak even checken of er niet wat overblijft om te kunnen snoepen. Ze vinden bakken zelf ook erg leuk, hoe kan het ook anders. De man in huis is vaak teleurgesteld over het feit dat alle baksels direct het huis weer verlaten. Misschien dat ik wat vaker ook wat moet bakken voor de koektrommel.

Naast bakken hou ik ook enorm van op vakantie gaan. Het liefst zo ver mogelijk! Sporten doe ik ook heel graag en als de oven niet aan staat vind ik het lezen van een boek ook heerlijk.

Genoeg over mij nu. Ik hoop dat ik binnenkort voor jou ook wat lekkers mag maken. Bij iedere bestelling doe ik een happy dance in de keuken!

Voor vragen kun je me altijd mailen via info@bakeryfromthecorner.nl of via onderstaand contactformulier.

Contact

Bakery from the Corner

Daphne van den Hoek

Narcis 14

2925XC Krimpen aan den IJssel

Tel +31 653681155

info@bakeryfromthecorner.nl

KVK 92530133

BTW nr: NL004958907B95

IBAN NL86RABO0379552426

Hoe kan ik helpen?