Algemene voorwaarden

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen gedaan via de website en social media kanalen van Bakery from the corner. 

Wil je wat bestellen?

Bestellingen kun je plaatsen online via www.bakeryfromthecorner.nl, via het bestelformulier, of via info@bakeryfromthecorner.nl

Ik probeer zo snel mogelijk te reageren, maar als ik druk ben met bestellingen kan het wat langer duren.

Hou er rekening mee dat ik tijdens de schoolvakanties gesloten ben en de reactietijd iets langer is.

 

Betaling

Je bestelling is pas definitief nadat ik alles heb bevestigd en de aanbetaling is voldaan (m.u.v. webshop artikelen).

De aanbetaling van 20% van het totaalbedrag moet binnen 2 dagen worden voldaan, zodat ik alvast speciale uitstekers, de mooiste sprinkles, taarttoppers en verpakkingen kan bestellen.

Je aanbetaling reserveert gelijk je ophaal/verzend datum. Na 2 dagen als de aanbetaling nog niet is ontvangen vervalt deze datum.

Het resterende bedrag dient 2 weken voor ophaal/verzending te worden voldaan.

Als de bestelling binnen 3 weken van de ophaal/verzenddatum valt dient de gehele betaling in 1x te worden voldaan binnen 2 dagen.

 

Annulering

Annuleren van je bestelling kan tot 2 weken voor de afgesproken afhaal/verzend datum. Ik stort dan de aanbetaling terug minus 10 euro reserveringskosten. Na betaling van het volledige bedrag is je bestelling niet meer te annuleren.

Wil je aanpassingen doen qua smaak of design. Geef dit zo spoedig mogelijk door, uiterlijk 7 dagen voor het ophalen/verzenden. We overleggen dan samen of de aanpassing nog mogelijk is.

Ophalen

De ophaal of verzenddatum en tijd worden afgesproken bij het plaatsen van de bestelling. Wanneer u niet op de afgesproken tijd aanwezig bent om de bestelling op te halen kan het zijn dat ik niet meer aanwezig ben. U kunt in dat geval telefonisch contact opnemen met mij op tel: 06-53681155.

Alle bestellingen kunnen afgehaald worden op Narcis 14 in Krimpen aan den IJssel.

Bij het ophalen van je bestelling is het vervoer voor eigen risico. Bakery from the corner zorgt ervoor dat jouw bestelling, zo goed mogelijk verpakt is. 

Het algemen advies is om de taart of de cupcakes op de vloer van de auto te zetten voor de bijrijdersstoel. Dit is de meest tabiele plek. Hou de taart liever niet op schoot of op de achterbank, dan gaat hij schuiven en is de kans op beschadiging groot. 

Verzenden

Alle bestellingen worden op de afgesproken datum verzonden met post.nl

Ik doe mijn uiterste best om je bestelling zo goed mogelijk te verpakken zodat het tegen een stootje kan. Ik kan alleen niet voorzien hoe post.nl met je pakketje omgaat, verzenden is dus geheel op eigen risico.

Bij je bestelling kun je de verzenddatum opgeven. Op die afgesproken dag verstuur ik je bestelling. Normaal gesproken wordt hij dan de andere dag bezorgd, maar dit kan ik niet garanderen. Door slecht weer of drukte bij de post kan het zijn dat je pakket langer onderweg is. Hou hier rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

Klachten

Bent je niet tevreden over de decoraties op het geleverde product, laat dit dan direct bij afhalen weten. Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om je bestelling op te komen halen en je laat dit door derden doen dan is dit op eigen risico.

Indien je een klacht hebt over de kwaliteit van het geleverde product laat dit dan binnen 24 uur weten. Bewaar een stuk van het product (bij taart graag in afgesloten bakje in de koelkast). Zo kan ik je klacht goed beoordelen en een passende oplossing zoeken. Klachten die later dan 24 uur na ophalen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.

Bakery from the corner is niet aansprakelijk indien de klant zicht niet heeft gehouden aan het bewaaradvies dat ik heb gegeven.

Prijzen

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Bij typefouten is Bakery from the corner niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. 

De prijzen zijn vrij van BTW

Allergieen

Mijn baksels worden vaak gemaakt met voedingsmiddelen waarvan bekend is dat ze allergenen bevatten. Mijn producten worden gemaakt bij mij thuis in de keuken, daarom kan ik niet garanderen dat deze vrij zijn van gluten, noten, zuivel, eieren en andere allergenen.

Heb je een allergie, laat het dan even weten dan kunnen we overleggen en kan ik misschien een aanpassing maken in mijn recept zodat ik toch wat lekkers voor je kan maken.

Onmacht

Bakery from the corner is een eenmanszaak. Het kan dus voorkomen dat ik door ziekte, letsel of zwaarwegende privé omstandigheden de bestelling moet annuleren of uitstellen. Ik zal altijd proberen om een passende oplossing te vinden. Lukt dit niet dan ontvang je je betaling volledig terug.